• خانه 
  • تماس  
  • ورود 

شيريني پزی

27 بهمن 1390 توسط فاطمه حسینی خاتم الاوصیاء«عج»فاضل آباد،گلستان

آشنایی با روش تهیه پای سیب

 

آشنایی با روش تهیه پای سیب

پای سیب از جمله شیرینی‌هایی است که آن را با خمیری نازک و میوه سیب می‌پزند

این شیرینی به علت داشتن طعم سیب و دارچین، طرفداران زیادی دارد.

 مواد لازم:

ـ 300 گرم آرد سفید
ـ 200 گرم کره گیاهی
ـ 200 گرم شکر یا خاکه قند
ـ 2 عدد تخم‌مرغ
ـ 4 عدد سیب رنده‌شده
ـ نوک قاشق چای‌خوری، وانیل
ـ یک قاشق سوپ‌خوری، پودر دارچین

  طرز تهیه:
ابتدا در یک ظرف پیرکس، آرد و کره را با همزن مخلوط کنید تا به صورت گلوله‌های ریز دربیاید؛ سپس مخلوط حاصل را در دمای محیط قرار دهید و با دست آن را ورز دهید. حالا خاکه قند یا شکر را روی آن بریزید و بعد از آن نیز وانیل و یکی از تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید. سپس آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

نکته: می‌توانید خمیر به دست آمده را به جای یخچال، به مدت 20 دقیقه در طبقه بالای فریزر قرار دهید.

بعد از اینکه خمیر را از یخچال خارج کردید، روی سطحی صاف کمی آرد بریزید. خمیر را به 2 قسمت تقسیم کرده و نیمی از آن را به صورت گلوله‌ای درآورده و به وسیله وردنه روی سطح آردی باز کنید. سعی کنید لبه‌های خمیرتان نازک باشد.

نکته: خمیر باید طوری باشد که ضخامت یکسان داشته باشد و خیلی نازک نباشد تا هنگام استفاده پاره نشود.

بعد از اینکه خمیر را به صورت نان لواش گرد باز کردید، در قالب مخصوص پای، پهن کنید و لبه‌های قالب را توسط خمیر بپوشانید و سپس قالب را کنار بگذارید. حالا در ظرف پیرکس دیگری سیب‌ها را رنده کنید، سپس دارچین را روی آن ریخته و به اندازه یک قاشق سوپ‌خوری شکر به آن اضافه کنید.

بعد از اینکه این مواد را با یکدیگر مخلوط کردید، آن را روی خمیر بریزید و توسط پشت قاشق، آن را به طور یکنواخت پخش کنید؛ سپس نیم دیگری از خمیر را که کنار گذاشته بودید، مانند قبل روی سطح آغشته به آرد باز کنید و پس از اینکه به صورت یکنواخت و گرد درآمد، روی مخلوط سیب و دارچین قرار دهید.

در پایان در یک کاسه کوچک، تخم‌مرغ باقیمانده را شکسته و توسط چنگال هم بزنید، سپس توسط قلم مو آن را روی سطح خمیر بمالید. بعد از آن توسط چنگال روی خمیر سوراخ‌هایی ایجاد کنید. حالا قالب حاوی مواد رابه مدت 45دقیقه داخل فر ـ که از پیش با حرارت 160 درجه سانتی‌گراد گرم شده است ـ  قرار دهید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 1 نظر

موضوعات: دانستنی ها لینک ثابت

نظر از: الزهرا (س) نصر [عضو] 
  • الزهرا(س) نصر

وبلاگتون خیلی خوشمزه س . حالا ما هم درست کنیم اینقدر خوشمزه میشه ؟

1390/12/01 @ 09:05


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

فاطمه حسینی

فرض كن حضرت مهدى (عجل ا... تعالي فرجه الشريف )برتو ظاهرگردد : ظاهـرت هست چـنانی کـه خـجالت نکشی؟ باطـنت هست پسـندیده ی صاحـب نـظری ؟ خانه ات لایق او هست که مهمان گردد ؟ لقمه ات در خور او هست که نزدش ببری ؟ پول بی شـبـهه و سـالم زهـمه داراییت داری آنقدر که یـک هـدیه برایش بخری ؟ حاضری گـوشی هـمراه تـورا چک بکند ؟ با چنین شـرط که در حافظه دستی نبری ؟ واقفی بر عمل خـویش تو پیش از دگران می توان گـفت تورا شیعه ی أثنی عشری ؟
  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • دانستنی ها
    • شهدا
  • حدیث
  • احکام
  • تازه ها
  • طب اسلامی
  • پاسخ به شبهات
  • شعر
  • اخبار
  • آشپزی
  • هنر درخانه
  • علمی
  • پژوهشی
  • پزشکی
  • مشاوره
  • قرآنی
  • نجم ثاقب
  • قرآنی
  • پیام تبریک
  • اهل بیت
  • مسابقه کوثر بلاگ
  • مدافع حرم
  • دعا و ادعیه

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس